søndag den 15. januar 2012

En god fødselsdagsgave

I starten af december fik jeg en lidt speciel gave af Sus.
Det var en weekend i januar, hvor der var arrangeret pasning af ungerne, hvor Sus og jeg kunne se frem til at hygge os alene i sommerhuset.
Det har været helt forrygende, også selvom vi savner vores piger, som er i Korsør hos Svigermor.
I dag har vi stort set lavet ingenting. Til alles helt store overraskelse har Sus strikket, strikket og strikket.
Jeg rengjorde så meget man nu kan i bilen uden at finde støvsugeren frem - jeg orkede ikke! Det har i sandhed været en afslappet søndag. Selv min hørelse slapper af, for Sus truer med at bestille tid hos ørelægen, bare fordi jeg ikke lige reagerer øjeblikkeligt! Rolig nu skat, jeg er jo bare nede i tempo!
Tak for gaven...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar