mandag den 23. januar 2012

En veludnyttet søndag





I går søndag, havde vi et fuldt program. Efter at have sovet (semi)længe kørte vi ud til en bilforhandler for at kigge på bil. Vi overvejer kraftigt at overgå til firmabilsordning og har en bestemt bil i tankerne. Den blå (Koenigsegg) kunne være sjov at have, men for det første er der ikke plads til ungerne og for det andet koster den nok adskillige millioner for meget.
Så det bliver formentlig den sorte, en Opel Insignia, som vi begge synes er en fed stationcar. Vi kørte en tur i den og blev overrasket hvor støjsvag den er selv ved 140 km/t. Og det er endda en diesel.
Nu skal vi lige have Rasmus chef til at sige ja og amen, have solgt Seat'en, vente hundrede år og så lykkedes det måske.
Efter bilprøvningen kørte vi til Søborg, hvor der var linet op til engang familiepoker. Vi startede seks spillere og efter 4 timer og 41 minutters spil sad Rasmus tilbage som vinder med er par 3 på hånden.

Update: Vi har efterfølgende skrottet tanken om firmabil. Årsagen er, at det ville give for stor ændring i nettolønnen pga. af bortfald af kørepenge, biltilskud mv. Så vi beholder Løven lidt endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar