onsdag den 4. januar 2012

Et projekt færdigt og et nyt påbegyndt

Så er mine første hjemmestrikkede strømper færdige. Vaskede og tørre og klar til at varme mine fødder. Jeg har bestemt mod på at strikke flere strømper. Det må dog (mindst) vente til min pegefinger er helet. Næste strikkeprojekt bliver dog desuden noget helt andet, garnet er allerede på vej fra Island. Uuuhh, sikke en teaser hva?
I mellemtiden vil jeg more mig med et lille restaureringsprojekt. Min mor fik en gang i 70'erne et tæppe i oldemorfirkanter hæklet af en venindes mor. Tæppet er, her næsten 40 år efter, meget slidt. Jeg ved jo præcis hvor stort et arbejde det er at hækle sådan et tæppe, så jeg har sat mig for at gøre det anvendeligt igen. Det bliver noget mindre, da jeg må kassere en del firkanter. Men det skal nok blive godt tror jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar