Her er opskriften:
Ingredienser:
Lagkagebunde
Syltetøj
200 g stuetempereret smør (rigtigt smør)
200 g flormelis
1 tsk. vanille
Lidt citronsaft
Lidt frosne jord- eller hindbær
Lidt sukker
Marcipan
Grøn frugtfarve
Smeltechokolade
Fremgangsmåde:
Udstik lagkagebundene i den ønskede størrelse. Smør syltetøj på én og læg en anden ovenpå. Pisk smørret luftigt med flormelis og vanille.
Blend de optøede bær med lidt sukker og bland det i smørcremen. Tilsæt lidt citronsaft. Fordel smørcremen på bundene og sat dem i køleskabet en stund.
Indfarv marcipanen med grøn frugtfarve og rul cirkler ud med omtrent dobbelt diameter af kagerne. Fold marcipanen om kagerne og tryk den fast ved bunden. Dyp kagerne i smeltet chokolade og lave øjne med ufarvet marcipan eller glasur samt chokolade. Lav et snit i kagen som mund.
Voila!
umm..... god - og tilpas størrelse
SvarSlet