torsdag den 5. januar 2012

Ny postkasse

Vores postkasse blev spængt i luften nytårsaften.
Det har jeg indtil nu været meget afslappet omkring, men nu irriterer det mig!
Den for mig, indtil nytårsdag, fuldstændig ligegyldige nye postkasselov betyder at det er stort set umuligt at få lov at købe en almindelig postkasse. Alt er udsolgt, med mindre jeg køber noget som koster en formue, som i øvrigt er grimmere end det sølle skrog, der stadig hænger på hegnet!
Jeg har forgæves gloet på tomme hylder i Bauhaus og Silvan. Nu ringer jeg i forvejen, men alle butikker er tilsyneladende blevet svigtet af deres leverandører. På nettet fandt jeg så den postkasse jeg vil have, men det viste sig at det var en fejl, den var også udsolgt.
Posten får vi dog alligevel. Vi er her i kvarteret forkælet med et godt gammeldags postbud, som er på fornavn med de fleste. Birger leverer nu personligt posten til hoveddøren - skønt!

1 kommentar: