søndag den 22. januar 2012

Om 10 timers pokerspil

Svigerfar og jeg er medlem af en Pokerklub i nærheden af Fakse. Vi kørte hjemmefra ved 14-tiden, og jeg er lige kommet hjem her kl. 02.30!
I dag var vi 19 spillere, som alle slås om æren og lidt lommepenge.
Vi spiller 1 spil, så når du kort fortalt ryger ud, er du tilskuer resten af aftenen.
Svigerfar startede, som regerende mester, med at overdrage den prestigefyldte pokal til den nye vinder af 2011 sæsonen. Jeg sluttede selv 2011 sæsonen i den bedste halvdel. Det var kun blevet til en enkelt sejrsaften sidste år, så forventningerne var i top, til første pokeraften i år.
Hvordan gik det så? Både Svigerfar og jeg opnåede første delmål, som er en plads på finalebordet.
Svigerfar røg ud på en hæderlig 6. plads, med en dame og et es på hånden, som uheldigt blev slået af en andens dame og es, men som ramte flushen - æv!
Jeg kom "i pengene" og måtte se mine pocket 7'ere blive sl&et af to overkort. Jeg er meget tilfreds med min 3. plads.
Turen hjemad betød en tur til Nyhavn med Svigerfar - det var nu ikke for at gå på værtshus, men han bor der! Selv i regnvejr kl. godt to om natten, er København fantastisk. Jeg har tit taget mig selv i at bare nyde at sidde bag rattet i en lun bil, mens byens puls passerer forbi.
Sengen kalder - jeg skal jo være frisk til Poker i Søborg i morgen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar