torsdag den 23. februar 2012

En lang dag

Så er jeg på vej hjem efter en lang dag. Først en rigtig god arbejdsdag der sluttede med kage og derefter et Dialogforum møde i DR Byen der sluttede med kage. Puh!
DR Byen har jo været et omdiskuteret byggeri, der har givet lange ar og har haft, og har stadig, mange omkostninger for DR.
Men når det så er sagt, synes jeg det er et fantastisk byggeri. Jeg er heldig at have min gang i de hellige korridorer flere gange om året qua mit arbejde i Dialogforaet. Vi ser mange kendte ansigter, herunder stort set altid Mylle. I dag passerede jeg en nydelig dame, hvor jeg tænkte: "Det ligner Hilda" Og det var det, for lidt efter kom Kjeld.
Og Koncerthuset, jamen det skal opleves! Jeg har fået billetter til en klassisk koncert derinde i midten af marts. Jeg har inviteret min mor, som endnu ikke har haft fornøjelsen af at være derinde. Jeg er spændt på hvad hun synes. "Det er ligesom at være inde i en appelsin" har jeg fortalt hende. Som en hentydning til farveskalaen. Ja, sælger er jeg ikke, men det er ment positivt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar