fredag den 10. februar 2012

Fastelavn er mit navn...

Der er jo tiden for fastelavn og alt hvad der hører til. Maja og jeg fik færdiggjort hendes fastelavnsris i går. Hun havde været lidt ked af ikke at kunne lave det færdigt i skolen, da hun jo blev syg. Hun er meget glad for resultatet og det var superhyggeligt at lave sammen.
I dag er der fastelavnsfest på skolen og Rasmus kunne berette om den ene vilde udklædning efter den anden. Vi taler parykker, fuld ansigtsmaling m.v.
Maja er, efter eget ønske, klædt ud som en hund. Hun er klædt i sort, har en "pels" vest på, en hjemmesyet hale, halsbånd med navneskilt, touperede rottehaler som ører og en malet hundenæse og -mund. Forholdsvist simpelt.
Vi har aldrig brugt millioner på utrerede kostumer, men taget udgangspunkt i hvad vi har. Altså lige undtaget det år Mille insisterede på at være mariehøne. Der måtte jeg investere i en kjole fra BR. Jeg gruer lidt for, hvad ungen ønsker i år. Jeg håber på mariehøne!
Hvis jeg tænker tilbage, har pigernes udklædninger gennem årene omfattet en sherif, ballerinaer, prinsesser (naturligvis), Pippi, en heks, en mariehøne og adskillige hunde. Heldigvis ikke de store udstyrsstykker indtil nu. Men nu må vi se hvad Millepigen finder på. Jeg frygter ønsker som en enhjørning, en gryderet eller Linse Kessler.
Alt kan ske!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar