søndag den 26. februar 2012

Kan du være der?

Edda! Hun fylder simpelthen så meget. Både i sofaen som I kan se, men også i sengen. Hun burde ligge i fodenden, men ender som regel godt op på midten og naturligvis på tværs. Heldigvis i Rasmus' side. Hæ hæ...
I det hele taget er hun en kat, der holder på sin ret til en plads i tilværelsen. Hun sidder ofte i døråbningerne så man må skræve over hende. Og det gør vi så.
Begge vores katte har faktisk hver deres særprægede vaner. Fenja har f.eks. den irriterede vane, at ville ud af vinduet lige når vi har sat os ved bordet til aftensmaden. Og den er stensikker hver aften.
Det er sjovt at leve sammen, på 9. og 11. år, med de to små egenrådige væsner og det er mega lærerigt for pigerne. De lærer at læse kropssprog, lærer omsorg for dyr, de holder af at kæle med Edda og er stolte, når de en sjælden gang får lov til at røre Fenja. De er flinke til at hjælpe med at lukke dem ind og ud og ud og ind og...
Det er en gave at have kæledyr. Også selv om man bliver kradset af de små sataner fra tid til anden. Så kan man lære det kan man.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar