onsdag den 22. februar 2012

Mirakelkur?

Rasmus fik i dag presset et dyrlægebesøg ind i vores afsindige kalender. Edda er jo et værre skrog i øjeblikket og der er ikke en, ikke to men hele tre ting i vejen med hende. Foruden hudproblemer på hagen og selvpåført pletskaldethed på maven har hun også raget en øjenbetændelse til sig. Så afsted til dyrlægen med hende, ikke just hendes favoritforetagende, men en nødvendighed.
Dyrlægen Dan er simpelthen så sød og rar og ikke mindst kompetent. Han kunne konstatere, at hun formentlig har fået en lille rift i øjet med betændelse til følge. Dette blev klaret med en indsprøjtning med antibiotika.
Sårene på hagen og hårslikkeriet skulle vise sig at høre sammen. Edda mangler simpelthen et enzym, som åbenbart kan forårsage sådanne symptomer. Og hvad er kuren så? Fiskeolie, ganske almindelig fiskeolie til 19 kr for 120 kapsler i Kvickly. Olien skal hun have på maden et par gange om ugen. Sådan der!
Dyrlægen sagde endda til Rasmus at han selv solgte fiskeolien på bøtter i dyre domme, men at vi bare skulle købe de billige. Han er forøvrigt en STOR fortaler for fiskeolie til både dyr og mennesker. Faktisk skulle det bl.a. både mindske allergi og tilbøjelighed til mygstik. Godt man allerede spiser to kapsler om dagen!
Og hvad betaler man så for undersøgelse, diagnosticering og behandling af et styks kat, tillige med gode råd og en lang snak? Ingenting, nada, njet!
Vi har prøvet det før for et par år siden og var lige paffe dengang som nu. Så derfor, for første gang nogensinde, en rendyrket reklame her på bloggen:

Frihedens Dyreklinik v/ Dyrlæge Dan Herlev Jørgensen
Hvidovrevej 253A
2650 Hvidovre

Tlf. 36784707
http://www.frihedens-dyreklinik.dk/

DAN IS THE MAN!

Jeg vil godt lige pointere at det ikke (kun) er fordi vi fik det gratis, at vi er begejstret for Dan. Vi er meget afklarede med, at vi har ansvaret for vores katte koste hvad det vil (siger Sus, Rasmus rynker pande).
Det er mere fordi, at han er meget kompetent og aldrig prøver at sælge os dyrt foder og andre ting. Og så elsker han dyr. Og jeg elsker folk som elsker dyr. Så en kæmpe anbefaling herfra.
Edda er måske ikke helt enig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar