tirsdag den 7. februar 2012

Morgen-modekrise!

Og nej, det er ikke mig der har problemet, men derimod vores yngste datter. Hun har altid gået meget op i sit tøj og nægter praktisk talt at iføre sig andet end kjoler. Hun har haft m.a.n.g.e tøjdiskussioner med sin mor, som er meget praktisk anlagt.
Her til morgen fik vi et stillet (endnu) et ultimatum: "Jeg vil ha' gymnastikdragt eller nyt tøj på!" WTF? Gymnastikdragt i otte minus grader? Det tror jeg ikke. Og hvor skaffer vi lige butiksnyt tøj fra kl. 06.30 om morgenen? Kors!
Efter at have forsøgt os med alle vinkler fra "jeg kan godt forstå at du..." til "du kommer i børnehave i nattøj" lukkede vi døren og lod hende tænke lidt over sagerne. 15 minutter senere kom divaen ud i et elegant sæt, som var modeugen værdig.
Tror I, at jeg glæder mig til at dullen rammer puberteten? Silvanhytte siger jeg bare!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar