onsdag den 8. februar 2012

Så' der raggsokker!

Så lykkedes det mig at blive færdig med Rasmus' raggsokker! De burde have været færdige for et par dage siden, men så blev vi uvenner.
Altså sok nr. 2 og jeg. Jeg var godt i gang med at strikke tåen (= næsten færdig) da jeg opdager, at der er noget galt. Jeg får lokaliseret fejlen og måtte trævle 15 cm op igen. Så blev jeg sur og lagde sokken på hylden et par dage.
Men NU er begge sokker færdige og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Så tilfreds, at jeg vil strikke endnu et par. Denne gang i sorte og til mig selv. Først tager jeg dog en lille afstikker og strikker mig et par freestyle manchetter til mine sælskindsluffer, som er fundet frem i denne aktiske kulde.

Opskriften på raggsokkerne findes her:
http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=135&d_id=10&lang=dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar