lørdag den 18. februar 2012

Total afslapning

Vi ankom til sommerhuset i går eftermiddag og da var der 10 grader i selve huset og 4 grader i annekset. Efter en times tid var der over tyve grader i huset og efter yderligere et par timer også rart i annekset.
I dag har vi sovet dejligt længe og ellers ikke lavet en dyt. Ok, jeg har da handlet en smule, men er nu atter tilbage i stolen med strikketøj og kaffe. Rasmus har indtaget sofaen og efter vejrtrækningen at dømme, snuer han.
Pigerne har leget alverdens lege og er pt. i gang med modelervoks og perler. Tv'et har ikke været tændt ét sekund.
Vi har forøvrigt fået en lillebror til vores rensdyrgevir. Nyanskaffelsen er dog skriggrøn, af plastik og købt i Idémøbler. Udover at vi synes den er dekorativ, har den også en praktisk funktion. Det er her min mobiltelefon hænger og agerer bærbart hotspot for hele hyttens Internetkrævende apparater. Og det er såmænd ikke så få efterhånden. Det virker upåklageligt og jeg har ubegrænset forbrug på datatrafik, så vi surfer løs, mailer, spiller Wordfeud og Pixeline m.v.
Indrømmet, vi fungerer bedst med en Internetforbindelse.
Så I ser nok ikke lige os på jernalderferie i Sagnlandet Lejre eller på en realiser-dig-selv tur i en skov i Nordsverige.
Bevares, vi er stadig naturmennesker, vi har bare brug for at kunne tjekke DMI om en byge er på vej...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar