lørdag den 10. marts 2012

Familiepoker

Vi er lige kommet hjem fra Nyhavn, hvor vi har været til en omgang familiepoker. På trods af, at vi kun var seks spillere, varede turneringen hele 4 timer og 40 minutter. Spillet var meget spændende og der var adskillige "Bad Beats" undervejs. En af dem oplevede jeg desværre på egen krop. Uden at blive alt for pokerteknisk, vil jeg, af terapeutiske årsager, forklare situationen her:
Jeg får Konge + Ni på hånden og floppet er Konge + Ni + Ni. Ergo har jeg Fuldt Hus = fremragende hånd. Tina og Rasmus går med, og min plan er at malke dem for penge ved at byde småt ind. Pludselig går Tina All In på Turnkortet, som er en Knægt. Med Fuldt Hus tøver jeg ikke et sekund og går også All In. Rasmus overvejer længe og går sørme også All In. Vi viser kortene. Rasmus har Knægt + Ni og altså også et Fuldt Hus, dog mindre end mit. Tina har Es + Ti og har dermed ingen vinderchancer. Så på nuværende tidspunkt er sejren min. Vi diskuterer Rasmus' chancer for at vinde hånden og kommer frem til, at han kun kan vinde, hvis Riverkortet også er en Knægt. Det er der ca. 4 % chancer for. Og hvad bliver Riverkortet? En Knægt!!!
Dermed slår Rasmus med ét slag både Tina og mig ud. Hold da kæft et Bad Beat! Normalt lader jeg mig ikke påvirke af at tabe i spil, men dette var simpelthen for meget.
Nå, men spillet gik jo videre uden mig og endte med en Heads Up mellem Rasmus og Inge. Det blev Inge der løb med sejren og de 495 kr. Rasmus hev 195 kr i land og vores samlede overskud blev på 45 kr, da vi havde brugt for 150 kr.
Poker er et finurligt spil som beror på evner, held, tålmodighed, koldt vand i blodet og meget andet. Og som Kenny Rogers synger i "The Gambler": "You gotta know when to hold 'em, know when to fold 'em, know when to walk away, know when to run!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar