fredag den 30. marts 2012

Glimt fra (gårs)dagens oplevelser
Ja, jeg skvattede i søvn på sofaen, vågnede først efter midnat og fik altså ikke blogget i dag, øhh i går. Men nu poster jeg lige et indlæg fra sengen, inden jeg fortsætter en åbenbart tiltrængte søvn.
I dag sluttede min arbejdsdag med at jeg satte mail på autosvar: "Jeg er på ferie til og med mandag d. 09. april". Fedt.
Da jeg forlod Rådhuset, var børne-tvprogrammet Ramasjang Live ved at stille op på Rådhuspladsen. Vi så det senere i tv.
På vej hjem summede det af motorcykler, som var på vej for at åbne Bakken. Jeg bliver altid lidt misundelig. Jeg tror, at der er en biker-chick skjult i mig. Well, det blev bus 18 og Christiniacyklen der fik mig hjem.
I postkassen lå der et fint gættebrev, som vi overhovedet ikke kunne gætte afsenderen på!!! Så nu skylder vi et påskeæg ;-).
Da vejret var fint, aflyste vi det sunde, hjemmelavede aftensmåltid, og gik i haven. Her arbejdede vi et par timer og hentede derefter pizzaer. Joh, nu er mutter gået på ferie. Og i morgen (i dag) bliver det meget værre, der forlader jeg landet sammen med min mor. Sweet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar