mandag den 26. marts 2012

I sandhed mandag morgen

Efter en skøn weekend i sommerhus, hvor solen tog revanche om søndagen og hvor vi brugte hele dagen i haven, har mandagen nu ramt os med fuld kraft.
Vi vågner til en kulsort morgen (qua sommertiden) og skutter os, da det er koldt. Efter noget tid opdager vi, at der ikke er varme på radiatorerne. Det får det til at løbe os koldt ned af ryggen(!), da fyret med jævne mellemrum har det med at gøre opmærksom på sig selv. Så går det op for os, at vi ikke har fået stillet fyrets timer om til sommertid og at det derfor stadig er på natsænkning. Pyh!
Ungerne er svære at få op og Mille er i det hele taget ret gnaven og får et regulært hysterisk anfald, da vi beder hende om at tage rene underbukser på (wtf?).
Rasmus opdager, at han formentlig har glemt sin ene mobiltelefon i sommerhuset. Han ved det dog ikke med sikkerhed, hvilket gør det til en for nederen tur at køre derop. Tænk, hvis den ikke er der!
Det hele kulminerer med, at Christiniacyklen er punkteret igen. På baghjulet! Det smadrer bare al logistik.
Men nu sidder jeg i bussen, godt forsinket, på vej til job. Gudskelov for flextid.
Jeg satser på, at dette blogindlæg, heavymetal i ørene, dybe vejrtrækninger og en kop stærk kommunekaffe har en terapeutisk virkning, således at resten af dagen bliver god.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar