onsdag den 28. marts 2012

Raggsokker udenfor sæson.

Så blev jeg endelig færdig med karrierens andet sæt raggsokker. Denne gang i sorte med kort skaft til mig selv. Det har taget en krig at få dem færdige. Primært fordi at jeg ikke har strikket på dem (!). Men med fuldtidsarbejde, småbørn og fritidsaktiviteter har tiden bare ikke været der. Lidt ærgeligt, for jeg elsker at strikke.
Men forleden fik jeg dem altså færdig, trods alt. Nu har jeg mit næste projekt på pindene, et par manchetter til en venindes sælskindsluffer. De er hyggelige at strikke og egentlig også et forholdsvist hurtigt projekt. Hvis man strikker på dem forstås.
Derefter venter endnu et projekt i en, for mig, ny strikketeknik. Spændende. Og godt, at det snart er ferie.
T-minus 2 days...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar