tirsdag den 13. marts 2012

Så fik vi set det

Så kom hun endelig, Kronprinsessen. Og godt for det, for Rådhusbetjentene havde sit hyr med at holde pøblen fra den røde løber. Vi grinede noget, da en af betjentene kravlede rundt på løberen for at rette folder. Det morsomme var, at han kravlede rundt uden at hans skosnuder berørte løberen. Han havde vist fået streng instruks om, at kun kongelige sko måtte berøre det ædle tekstil.
Nå, men hun blev modtaget af borgmesteren som jeg timer tidligere havde set forsyne sig med chili con carne i kantinen. "Bare han ikke spilder på skjorten" sagde jeg til mine kollegaer. Det gjorde han vist ikke. Ellers skjulte borgmesterkæden det godt.
Så holdt han tale, så holdt hun tale og så holdt han tale igen. Og så gik vi. Men festlighederne fortsætter en stund endnu med Peter Gantzler, Safri Dou, Sebastian Dorset m.v.
Hele arrangementet var offentligt, blot man havde hentet sig en gratis billet. Pudsigt nok, var der masser af ledige pladser. Man skulle ellers mene at ordene gratis, kronprinsesse og små, fattige negerbørn kunne lokke frederikssbergborgerne til.
Hos os i Hvidovre ville det være et tilløbsstykke. Gad vide hvem det siger mest om?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar