onsdag den 18. april 2012

E-bøger


Jeg er helt vild med min Samsung Tablet! Den er med mig overalt og jeg bruger den til alt: Internetsurfing, mails, blog, Facebook, radio, podcasts, tv, spil, bank, e-boks, madopskrifter, strikke- og hækleopskrifter og nu også bøger. På http://www.ereolen.dk kan jeg via mit bibliotek låne tre digitale bøger om måneden. De har et ok stort udvalg og man downloader simpelthen bare bogen på sin tablet og så slettes filen automatisk når lånetiden udløber. 
Det er en stor lettelse at slippe for at slæbe de tunge bøger med i bussen hver dag. Værst var Erik Valuers "Det syvende barn" på hele 1,3 kg (Jeg har ikke selv vejet den, det stod på Nettet).
Men det er slut nu. I loooove my tablet!

Ps: Pt. læser jeg Jonas T. Bengtssons "Et eventyr".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar