mandag den 30. april 2012

Farvel til børnehaven

I dag var det Milles sidste dag i børnehaven. Hun har gået der siden november 2009 og før da også en tid i vuggestue samme sted. I dag var det et definitivt farvel. Børnehaven havde arrangeret en kom-sammen, hvor børnene fik overrakt en mappe om deres tid i børnehaven og der var også hygge med snacks og is.
Mille har altid været glad for at være der, men vi var ærligt talt ved at være lidt trætte af institutionen. Vi har formentlig været uheldige med en ustabil stue med stor udskiftning blandt personalet med manglende engagement til følge. Men igen, Mille har ikke ladet sig mærke med noget.
På onsdag starter hun på fritidshjem. Et MEGA-fritidshjem! Vores lille Mille. Det er vi heller ikke alt for begejstret for. Specielt ikke med Majas reaktion da hun startede in mente.
Ja, vi er nok lidt krakilske, men vi har haft institutionsbørn siden 2006 og det er altså gået stødt ned ad bakke siden da.
Jeg siger til Rasmus, at vi må mande os op og smile så det gør ondt i kinderne. For Milles skyld.
Det var ikke meningen at dette skulle være et negativt indlæg, det blev bare sådan.
Faktum er, at det er en stor dag. Vores yngste barn har sagt farvel til børnehaven og er snart et skolebarn. Om lidt får hun en kæreste, går på gymnasiet og flytter hjemmefra.
Det river lidt i hjertet ærlig talt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar