mandag den 16. april 2012

Morgensurhed og royal fødselsdag


Så er en dejlig weekend slut og hverdagen har meldt sig.
Det er altid en prøvelse at få ungerne op mandag morgen. Specielt Mille. Hun er morgensur og ond i sulet og man kan sagtens risikere at få et ukvemsord og/eller et spark ud af sengen ved morgenvækningen. Så jeg listede mig ind, sang en lille morgensang og masserede hende blidt. Det hjalp dog ikke her til morgen. Hun gemte sig under et tæppe ved morgenmaden og nægtede at spise noget. Sådan en lille prinsesse!!!
Apropos kongelige fornemmelser (flot overgang fra et emne til et andet ikk'?), så er det jo Dronningens fødselsdag i dag. Hun bliver 72 år og bliver fejret med flag på busserne, hyldest på balkonen på Amalienborg kl. 12 og guldæblerne vil springe i Caritas-springvandet dagen lang.
Jo, det må være dejligt at være dronning på sådan en dag.
Jeg har forøvrigt dåbsdag i dag. Jeg husker udelukkende på det netop pga. sammenfaldet med dronningens fødselsdag. Jeg kunne jo lade som om, at busserne også flager en lillebitte smule for mig. Og evt. lige vinke lidt når jeg stiger ud af 18' eren foran Rådhuset.
Lidt royal har man vel lov at være.
God dag til jer alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar