fredag den 11. maj 2012

Corvette, Pontiac, Mustang og Co.

I dag har vi været på besøg hos min far i Nyhavn. Han havde lavet dejlig aftensmad til os og pigerne fik et bad i badekaret. Skønt!
Vi besluttede os for at køre en omvej i Kongens København på vejen hjem. Vi elsker simpelthen Hovedstaden og vil ha' en lejlighed i København K, når ungerne er flyttet hjemmefra. Og et sommerhus på landet.
På vores cruisetur bemærkede vi, at der var mange gamle amerikanerbiler i byen. Temmelig mange faktisk. Og de hyggede sig med showoff, hjulspin og burnouts i gaderne. En hurtig Gogglesøgning på smartphonen afslørede, at der i aften er Copenhagen Night Cruise, hvor omkring 200 amerikanerbiler kører rundt i byen og parkerer på Rådhuspladsen og Christiansborgs Slotsplads. Vi parkerede i nærheden af sidstnævnte sted og fik beundret de flotte biler på nærmere hold. Man forstår fascinationen.
I morgen afholdes det såkaldte Turtle Ball Run & Meet, som vist er et amerikanerbil-træf med indbygget cruisetur fra Tisvilde Strand til Amager. Det forventes, at op mod 500 biler deltager. Sikke et syn det bliver!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar