mandag den 21. maj 2012

Det' vores bryllupsdag i dag...

...dem skal vi ha' no´en flere af! (Er der mon andre end mig og Giro 413 lyttere der kan huske den sang?).*

Ja, Rasmus og jeg har altså bryllupsdag i dag. 7 år som ægtefæller er det blevet til. Det skulle efter sigende hedde "Uldbryllup". Det passer faktisk meget godt på vores ægteskab: lunt, godt og holdbart.
Jeg har desværre lovet mig ud i anden sammenhæng i dag, så vi udskyder fejringen til på torsdag, hvor vi skal ud at spise sushi (og sticks!) i restauranten på toppen af Tivoli hotellet på Kalvebod Brygge. Uden unger, som skal passes hos min far.
Jeg ser frem til mange flere år sammen med min dejlige mand og glæder mig til at se, hvad fremtiden har til os.

*Til de af jer der ikke kender sangen eller til dem der gerne vil genhøre den:
http://www.youtube.com/watch?v=8dRfj0bYaQg&sns=em

Ingen kommentarer:

Send en kommentar