onsdag den 30. maj 2012

En kold og mørk morgen

Og tillige regnfuld. Så priser man sig lykkelig for at eje en brændeovn. Og stadig havde brænde til overs fra i vinters. Rasmus lavede en kanonopfyring og snart dansede flammerne lystigt og gav os varme og hygge.
Min globus hygger også meget synes jeg. Jeg benytter enhver lejlighed til at tænde den. "Er her ikke lidt dunkelt? Vi må have lys i globussen". Den står på det ene af børneværelserne og ungerne kigger på den dagligt. I går fik Maja øje på Ækvator og spurgte hvad det var. Så forklarede jeg, at det er midten af jorden.
Den ER altså god som formidlingsredskab for både børn og voksne. I forbindelse med Melodi Grand Prixet fandt jeg Azerbaijan på globussen. Jeg må tilstå, at jeg ikke lige havde helt styr på, hvor det egentlig ligger. Det ved jeg nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar