mandag den 28. maj 2012

Endnu et telt er i hus

Så er vi de lykkelige ejere af endnu et telt. Umiddelbart efter at telt nr. 1 viste sig at være elendigt, trawlede jeg Internettet tyndt for at finde et andet telt. Det fandt jeg på Den Blå Avis hos en mand på Amager for 400 kr. Det er 50 kr billigere end lo***teltet. Rasmus kørte ud og hentede det her til aften og nu glæder jeg mig til at få det slået op.
Det har været brugt i ca. 14 dage og manden tilbød os pengene tilbage, hvis det ikke er i orden.
Teltet er et Outwell Arizona L. Det siger jer sikkert ikke umiddelbart noget, men Outwell er et dansk mærke og er, efter vores erfaring, af rigtig god kvalitet. Vores store familietelt er af samme mærke og det fungerede over al forventning på vores (regnfulde) sommerferie i Silkeborg sidste år.
Nu skal vi bare have pengene retur for det andet (eller rettere sagt det første) telt...
Og så lover jeg ikke at købe flere telte foreløbigt.

Update: Jeg fik uden problemer pengene tilbage for det defekte telt. Ekspedienten fortalte, at defekten sikkert var opstået pga. at stopperne ved en fejl var syet på uden undertråd. Han fortalte endvidere at mærket Easy Camp ellers leverer gode, billige kvalitetstelte. Faktisk er det Outwell, der har discountmærket Easy Camp og det er samme teknologi og erfaring der ligger bag de to teltmærker. Ja han sagde, at det ligefrem er Outwells udgåede modeller der bliver til Easy Camp telte. Der kan man bare se. Og jeg vil også gerne indrømme, at Easy Camp teltet var super og sagtens kunne leve op til vores forventninger. Hvis altså ikke stropperne var røget af...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar