torsdag den 24. maj 2012

Fejring af bryllupsdag

Rasmus og jeg havde jo syv års bryllupsdag i mandags. Jeg var ikke hjemme på dagen, så vi fejrede det i dag i stedet. Min far hentede pigerne på fritten og havde dem med på legeplads, i Rundetårn, på McDonalds, på legeplads igen, på en tur med havnebussen og en tur i ishus. De havde rigtig hygget sig.
Rasmus hentede mig på arbejde og så gik vi en kort tur i Frederiksberg Have. Et fantastisk sted, hvor du 20 meter inde ikke længere kan høre byens lyde. På en 10 minutters tur så vi kendiser som Emil Thorup og Ida Auken. Og en stor, flot hane spankulerede rundt blandt duer og ænder. Jo jo!
Derefter afhentede jeg et telt, som jeg havde købt i en friluftsforretning (vi skal bruge det om en måneds tid) på Gl. Kongevej.
Og så var det tid til mad. Vi havde bestilt bord på Sticks n' Sushi på toppen af Tivoli-hotellet på Kalvebod Brygge. Vi fik en fin vinduesplads med udsigt over Kongens København. Vores mad var superlækker og betjeningen i top. Kaffe og dessert indtog vi udendørs i det dejlige vejr.
Hotellet har mange sjove finesser, bl.a. indendørs gynger og en glasflise med frit udsyn til gaden 12 etager nede. Lidt en overvindelse at træde ud på den.
Alt i alt en helt igennem suveræn oplevelse og klart anbefalelsesværdigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar