tirsdag den 29. maj 2012

Hvornår skal jeg ringe efter Hjemmeværnet?

Det spørger jeg altid Rasmus om inden han, som nu, skal ud at løbe. Her til aften var svaret kl. 21.30. Så hvis han ikke er hjemme inden, ringer jeg først til Basserne og dernæst til forsikringsselskabet. Rasmus spurgte mig tidligere om jeg ikke gerne ville vide hvor livsforsikringspapirene ligger. Ork, det ved jeg da allerede. Jeg har dem såmænd i Dropbox.
Not.

4 kommentarer:

 1. Det blev til en løbetur på 11,75 km - og jeg lever!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da godt at høre at der ikke blev brug for assistance fra Hjemmeværnet :-)

   Marinehjemmeværnet har en flere hundrede årlige sø-redningsassistancer hvor lystsejlere m.f. faktisk HAR brug for Hjemmeværnet.

   Men godt at det ikke kom der til :-) vh Nikolaj

   Slet
  2. Godt at vide at du og dine kollegaer er derude Nikolaj :-)

   Slet
 2. her kan man se hvad der ellers sker når man er med

  Hjemmeværnet på skydebane

  http://www.youtube.com/playlist?list=PLE3168E82DD781DBB

  SvarSlet