onsdag den 13. juni 2012

Dårlige undskyldninger sælges

Hjemme hos os er det Rasmus der afleverer børnene om morgenen. Derefter har vi en aftale om, at han sender mig en kort status på sms eller mail. Heri oplyser han om humøret var godt eller ej, om ungerne har legetøj med (der jo så skal hjem med hjem igen) og andre nyttige oplysninger. Det er dog ikke altid, at han husker det. Og så får han en reminder fra nysgerrige Fru Johansen. Mine reminder-mails har antaget sin helt egen form, som I får en smagsprøve på her:

"Er du blevet så vild med koncertlivet, at du er stukket af som groupie for Lars Lilholt Band?"

"Er du blevet ortodoks jøde og er rejst i Kibbutz?"

"Er du blevet skingrende sindssyg, er løbet nøgen rundt på Havnevejen og nu tvangsindlagt på Skt. Hans, mens kommunen har hentet ungerne?"

"Har du besluttet dig for at have en mailfri dag og kan således derfor heller ikke maile mig vedr. børnenes ve og vel?"

"Er børnene flyttet hjemmefra og du har mistet kontakten med dem som følge af deres brutale opvækst?"

"Døde børnene på vej til skole eller er der andet du ikke tør fortælle mig?"

Og med hensyn til i dag, så har jeg stadig ikke fået min opdatering, så jeg må må snart udtænke endnu en remindermail.
Jeg er dog for øvrigt tilsyneladende helt selv skyld i de manglende statusmeddelser, for følgende skrev han i mandags efter at have modtager en reminder (den om groupien):
"Jeg skriver jo netop ikke for dine mails er sjove at vente på…
Hmm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar