torsdag den 21. juni 2012

En hektisk dag

Da Rasmus er i Tyskland er jeg alene på skansen herhjemme. Normalt er det ikke noget problem, da jeg har flextid, men netop i dag har det været noget af et puslespil. Jeg er nemlig vagt på arbejdet i dag. Det vil sige, at jeg SKAL være der fra 08-16.
Ydermere, så skal Maja optræde i en stort anlagt cirkusforestilling udført af 0-klasserne kl. 17. Derefter er der hygge og fællesspisning udendørs, hvor alle skal medbringe en ret. Gulp!
Så jeg bagte pølsehorn i går, som nu ligger i tasken og må med en tur på job. I Christiniacyklen ligger picnickurven med tæppe og service.
Ungerne må lide den tort at have en rekordlang dag på frit: 07.15-17.00. All time high :-(. Vi forventer først at være hjemme ved 20-tiden. Heldigvis er morgenen forløbet godt og ungerne var glade, da de blev afleveret. I morgen er det heldigvis fridag for mit vedkommende og kort dag for ungerne.
En dag som i dag sætter jeg ekstra meget pris på min organisatoriske sans. Jeg må dog indrømme, at jeg har haft sved på panden her til morgen og nyder nu mine 20 minutters bustur med radio i ørene og skrivning af terapeutisk blogindlæg inden arbejdsdagen (den lønnede vel og mærke) begynder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar