mandag den 4. juni 2012

Havanesere

Jeg har købt to cubanske cigarer af en kollega. Hvorfor? Det ved jeg faktisk ikke. Min kollegas, nu afdøde, mand havde bestilt cigarer via en bekendt, der skulle til Cuba. Og nu har manden jo desværre ikke noget at bruge dem til og min kollega heller ikke. Derfor bød hun dem til salg. Og så hørte jeg mig selv sige "jeg tar' to".
Nu er det godt nok Fars Dag i morgen, men jeg tvivler på, at Rasmus, min far eller svigerfar har lyst til en cigar. Selv om den er rullet på jomfrulår (hvilket jeg i øvrigt stærkt betvivler, da jeg har set en dokumentar om de kvinder, der ruller cuba-cigarer. Men ok, man kan vel godt være jomfru selvom man er 70+, tandløs og vejrbidt...).
Anyways, nu bor der altså to havaneser hjemme hos mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar