torsdag den 28. juni 2012

Katte-idyl

Her til morgen var kattene udsædvanligt fine venner og spiste side om side. Det sker ellers aldrig. Proceduren er normalt, at Fenja spiser først og derefter Edda. Men ikke i dag. Utroligt hvad Whiskas kan gøre!
Vi fik vores første kat Mimer i 1998, lige før vi flyttede til København. Han var en fin, sort og kælen bondegårdskat. Et par år efter fik vi Fenja, som vi købte på Inges Kattehjem. Hun har altid været sky og holder sig til dem hun kender godt. Da Fenni var et par år måtte vi desværre aflive Mims, da han var alvorligt syg og gentagne behandlinger havde tæret på ham. Han ligger forøvrigt begravet i sin kurv i Birthe og Torbens have. I foråret 2003 fik vi så Edda fra et privat hjem med masser af børn og killinger. Vi valgte den frækkeste. Det er hun stadig.
Fenja og Edda har aldrig været slyngveninder og sover f.eks. aldrig sammen. Jeg tror, at det skyldes Fenjas baggrund som gadekat. Men de har en indbyrdes overenskomst.
Fenja er i dag 11 år og Edda er ni år. De er en daglig glæde for os alle fire og vi nyder deres forskellighed. Vi håber, at vi får lov at beholde dem længe endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar