fredag den 22. juni 2012

Rengøring og rockmusik

Jeg har jo fridag i dag. Og indtil videre har jeg brugt den på at aflevere børn, handle, vaske tøj, rydde op og gøre rent.
Det er vist ingen hemmelighed, at jeg ikke bryder mig det mindste om at gøre rent. Meeen, nu hjælper det alligevel lidt på det efter indkøb af nyt musikanlæg. Jeg fandt et gammelt Iron Maiden album via Spotify på iPaden og så kom højttalerene ellers på prøve. De skulle jo overdøve støvsugeren og helst også min skrålen med på "Can I play with madness". Nøj, det' godt. Og det er vist også godt, at jeg er alene hjemme.
Nu er hjemmet anstændigt (nok)/ jeg gider ikke mere, så nu slår jeg benene op med en kop kaffe og et strikketøj.

1 kommentar:

  1. Det er en form for rengøring man kan forstå. Tråd og rengøring er mit gebet, og sådan jeg selv gør rent. Der dog den lille forskel at jeg høre musik via min Iphone, så det er måske ikke helt det samme :)

    SvarSlet