fredag den 15. juni 2012

Sommertøj

Jeg er ikke interesseret i tøj eller mode. Overhovedet ikke. Og det interesserer mig heller ikke at købe tøj. Det er blot et nødvendigt onde for ikke at fryse ihjel.
Maja har det på samme måde, hvorimod Mille går meget op i sit tøj. Hvilket giver en del sammenstød herhjemme.
Men altså, jeg er jo nødt til at købe tøj til pigerne i ny og næ. Da jeg derfor, for et par uger siden, fik en sms fra min søde svigerinde om, at der var halv pris på Pomp de Lux børnetøj på nettet, gik jeg i krig. Det er nemlig godt og pænt tøj i god kvalitet. Og til en rimelig pris. Og med 50 % i rabat, så...
Iført nattøj og morgenhår i sommerhuset, fik jeg shoppet til den helt store guldmedalje med min mobiltelefon.
Og i går kom det så. Mille kastede sig straks over det og skulle prøve det hele. Maja kastede først et blik på det flere timer senere. Alt blev dog godkendt og er straks taget i brug.
Internethandel er lige mig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar