torsdag den 19. juli 2012

Bøger fra barndommen

Da jeg var barn havde jeg, som i dag, mange bøger. Nogle enkelte af disse holdt jeg specielt meget af. Det gælder bl.a. "Prins Hat under jorden" og "Et sommereventyr". Heldigvis er min mor en gemmer og jeg har derfor stadig bøgerne. "Et sommereventyr" er skrevet og illustreret af Jill Barklem og handler om et muse-samfund, som lever et sorgløst liv i Brombærhegnet. Illustrationerne er meget detaljerede og jeg tror, at det har tiltalt mig. For noget tid siden gik det op for mig, at der var en tilsvarende bog for hver af de andre tre årstider. Og så gik jagten ind! Og for nylig var jeg heldig: et antikvariat i Lyngby havde alle fire bøger og tilmed til en rimelig pris. Nu ligger de alle fire på min helt specielle hylde sammen med titler som "Den grønne vante", "Sorte Sigurd" og Astrid Lindgrens "Fortællinger".

1 kommentar:

  1. du skulle vel ikke være interesseret i at sælge sommer og vinter eventyr? :-)

    SvarSlet