fredag den 6. juli 2012

MorgenkoncertJeg bruger min Samsung Tablet til alt. Her til morgen har jeg set en koncertoptagelse på den. Det var med Morten Harket, der optrådte i Dorsten i Tyskland i sidste uge. Han spillede numre fra de gamle A-ha dage, men primært fra hans nye album "Out of my hands".
Jeg har været vild med Morten Harket siden jeg så ham optræde på Spikasuppa i Oslo en kold vinterdag i 1995, hvor jeg var Au pair. Først derefter fandt jeg ud af, at han faktisk også var forsanger i A-ha. Morten Harket har en helt bestemt klang i sin stemme, som er fantastisk synes jeg. Og så er han jo også rar at se på.
Da jeg mødte Rasmus i 1997, viste det sig, at han havde været fan af A-ha i årevis. Det var omtrent også det eneste musik vi havde til fælles. Jeg har altid været en rock-tøs, mens Rasmus primært hørte grunge, hip-hop og pop. 
Vi var til koncert med A-ha i Store Vega i 2002 og var så heldige at opleve deres næstsidste koncert ever i Oslo i december 2010.
Jeg vil virkelig gerne til koncert med Morten Harket også, men han kommer vist desværre ikke lige forbi Danmark i denne omgang.
Så jeg må nyde musikken online i stedet.

Hør med her:
http://www.wdr2.de/aktionen/wdr2_fuer_eine_stadt/2012/videos/videoharketkomplett100.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar