søndag den 29. juli 2012

Teknisk uheld


Jeg har siden onsdag eftermiddag haft store problemer med at poste indlæg fra min mobiltelefon. Faktisk har det overhovedet ikke kunnet lade sig gøre. Jeg har gjort det hundredevis af gange, så jeg er sikker på, at det ikke drejer sig om en fejl 40*. Desuden kan Rasmus heller ikke blogge fra sin mobil, så problemet ligger et andet sted. Forhåbentligt hos Blogger, som snart bør gøre noget ved det.
Vi kan stadig blogge direkte fra bloggen, men det er mildest taget temmelig irriterende, da jeg stort set aldrig åbner en pc. Og alle mine billeder ligger på mobiltelefonen, da de er taget med mobilkameraet.
De sidste par dages indlæg er alle lavet direkte fra bloggen via min Tablet, da vi ikke har haft en pc med på ferie. Det har taget en krig og kostet blod, sved og tårer. Næsten. I hvert fald sved og snart tårer, hvis ikke problemet løses inden for nærmeste fremtid.
Så hvis du undrer dig over, at indlæggene bliver færre og/eller ser mere sjuskede ud, så er ovenstående årsagen.

*Problemet befinder sig 40 cm fra skærmen (= dig selv!) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar