lørdag den 18. august 2012

Fødselsdagsgaven fra aprilTilbage i april gav min søster, hendes mand og børn sammen med mig, Sus og ungerne min far en oplevelsesgave!
Om det skulle være en tur til Speedway i Parken, en koncert eller andet var min fars valg.
Valget faldt på Zirkus Nemo.
Desværre blev min søsters mand Bjarne forhindret efter at datoen og billetterne var bestilt. Heldigvis kunne en af min fars venner Mogens deltage. Mogens og min far har kendt hinanden i mere end 40-45 år - sejt.
Vi mødtes på Valby St. og gik til Carlsberg, hvor cirkusteltet står. Undervejs passerede vi elefanterne, og i et kort øjeblik hvor der ikke var andre turister, fik jeg lige foreviget de to nydelige herrer. De var næsten sværere at få til at kigge samtidigt, end når en fotograf skal fotografere en hel børnehave!
Zirkus Nemo var rigtig sjovt. Det er dejligt bare at grine og blive godt underholdt. Højdepunktet var klart da Peter Frödin optrådte med hans fakir nummer.
Efterfølgende spiste vi udendørs på en cafe på Valby Langgade. I aften må klart være en af årets varmeste.
En helt igennem hyggelig og vellykket eftermiddag og aften.
Måske har vi startet en ny tradition?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar