mandag den 13. august 2012

Færdigt tørklæde

  
  

Så er mit tørklæde i bladmønster færdigt! Endeligt! I lørdags tog jeg en aften med marathon-strik og OL i tv og så fik jeg strikket det færdigt. Det har været sjovt, men også hårdt. Jeg har eddermaneme måttet trævle mange pinde op pga. en manglende "slå om" eller en glemt "to drejet ret sammen".
Men nu er det færdigt. Slut prut punktum.
Jeg tænker, at det kan varme min hals til vinter. Evt. prydet med den fine gamle broche fra min mormors gemmer.
Næste projekt ligger klart: den islandske cardigan. Men jeg tror lige jeg tager en afstikker udi nogle hæklede blomster eller en smølfefod (jeg har allerede hæklet een og mangler således nu "kun" resten af smølfen. Jeg har dog en grim fornemmelse af, at det bliver endnu et Uendeligt Projekt")

Ingen kommentarer:

Send en kommentar