tirsdag den 7. august 2012

Energi må der til!


Så har hverdagen for alvor meldt sig med madpakker, arbejde og fritidshjem. OG ikke mindst lyden af vækkeuret!
Faktisk er de første par dage her efter ferien dog gået rigtig godt. Vi har haft et par fine morgener med god tid og ingen tøjkriser.
Jeg er jo nu på deltid (16 timer pr. uge) og kan derfor se frem til flere fridage. Måske også lige vel mange fridage. Jeg kunne godt tænke mig at opnå omkring 32 timer om ugen. Det vil give mig mulighed for at have fri hver fredag. Jeg er overbevist om, at der med tiden nok skal dukke nogle flere timer op her på stedet. Indtil da vil jeg forsøge mig med supplerende dagpenge og blot være glad for, at jeg rent faktisk har et arbejde.
Det på trods af, et en "venlig" dame fra min A-kasse mindede mig om, at jeg jo er deltids arbejdsløs. Tænk, her gik jeg og troede, at jeg er deltids i arbejde. Det er den gode gamle med det halvtomme/halvfyldte glas.
Men jeg udfylder blanketter stolpe op og stople ned og søger de jobs jeg skal (som jeg dog aldrig får).
Nåmenaltså, i dag er jeg vagthavende i mit team, så det er en 8-16 dag. Det kræver lidt ekstra energi her ud på eftermiddagen. Det klarer en Hustler Energidrik fra Netto. Vi er simpelthen for nærige til at købe Red Bull. Og ærligt talt, så smager de lige godt (faktisk lige dårligt, hvis du spørger mig).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar