lørdag den 18. august 2012

Gay Parade

I dag har Mille, min far og jeg overværet det årlige Gay Parade optog fra Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhus.
Vi stod lige ved startområdet og nød synet af de mange glade og farvestrålende mennesker.
Jeg havde ikke på forhånd fortalt Mille om alle detaljer ved optoget og hun gjorde da også store øjne op til flere gange. På et tidspunkt sagde hun: "Mor, der er mange flere piger end drenge". Dertil svarede jeg: "Prøv engang at se nærmere efter!". Nogle var det nemmere at se på end andre!
Mille blev begavet med flag, balloner, blomster og bolsjer som blev kastet ned til hende fra de festlige vogne der kørte forbi.
Jeg støtter helt op om, at alle skal have lige rettigheder uanset seksualitet og det samme vil jeg lære mine børn: at en familie godt kan bestå af mor og mor eller far og far. Jeg blev derfor også glad for at se Statsministeren, Magrethe Vestager og andre fremtrædende politikere deltage i paraden og dermed mene det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar