lørdag den 18. august 2012

Øhh...

Ok, bogstavkoden er vist ikke helt knækket endnu.
Jeg udlover en flaske god rødvin til den der kan dechifrere koden!
Og jo, vi HAR det rigtige svar. Vi fik Maja til at læse højt...

Update d. 28. august 2012: Den rigtige løsning: "Jeg har fødselsdag om 6 dage. Jeg glæder mig til min fødselsdag." Vi har udleveret en flaske god, fransk rødvin til min søster Tina, da hun var meget tæt på det rigtige svar.

5 kommentarer:

 1. Bob bob bob...den er svær.

  "I aften er der 6 dage til min fødselsdag. Maja" ?????????????????????????????????????????????????

  Eller

  "Moster Tina er den bedste i verden"....thi hi

  SvarSlet
 2. Det første bud er ikke helt tosset. Morfar Jens har tippet nøjagtigt det samme.
  Meeen, det er ikke helt rigtigt. Jeg kan afsløre at Majas seddel består af to sætninger...

  Dit andet bud er Maja utvivlsomt enig i!

  SvarSlet
 3. Anden omgang:

  "I aften er jeg 6 (år). Jeg glæder mig til min fødselsdag. Maja"

  Må jo prøve at knække koden, så vinen kan komme i land :-)

  SvarSlet
 4. Det er eddermaneme tæt på Søs! Det er lige før den må godtages...

  SvarSlet
 5. :-). Jeg tror i hvert fald det er det nærmeste jeg kommer et kvalificeret bud. Må indrømme at Maja har lavet en god kode der :-). Glæder mig dog til at høre den helt rigtige ordlyd. Bliver det mon offentliggjort på lørdag??

  SvarSlet