søndag den 5. august 2012

Lækkerier fra Island

I mandags bestilte jeg nye garnforsyninger fra Island og i går ankom pakken. Det er sørme hurtig ekspedition! Specielt taget i betragtning, at jeg ikke valge den hurtigste (og dyreste) fragtform. Jeg købte otte 100 grams nøgler af det lækreste Álafoss Lopi garn til mit nye strikkeprojekt. Garnet koster ca. 27 kr pr. nøgle, hvorimod det koster ca. 49 kr i Danmark. Dertil kommer der så noget fragt, men det kan stadig betale sig. Jeg "kom" lige til at putte noget islandsk slik i kurven. Islændingerne har noget helt fantastisk lakrids, som ofte er kombineret med chokolade (og har haft det længe før Johan Bülow o.a.). A match made in heaven! 
Garnet skal bruges til at at strikke cardiganen Héla, som jeg har fundet som gratis opskrift HER.
Mit eneste problem med opskriften er, at den er på engelsk. Hvad gør man så? Ja, så oversætter man den da bare. Jeg sad med en online engelsk/dansk strikkeordbog en hel aften og fik oversat opskriften. Jeg vil ikke lige offentliggøre den, før jeg har prøvet at strikke efter opskriften, da der sagtens kan have indsneget sig fejl.
Jeg skal dog lige strikke mit tørklæde færdigt før jeg kaster mig over cardiganen.
Opskriften er sådan set lige ud af landevejen. Det er nøjagtigt som at strikke en almindelig islandsk sweater, bort set fra at denne skal klippes op foran for at blive til en cardigan. Gys!
Anyways, jeg glæder mig til at se om garn, opskrift og klipning går op i en højere enhed. Hvis ikke, så trøstespiser jeg lakridser i stedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar