tirsdag den 7. august 2012

Om hvordan vi fangede fire tyveknægte...

Ja sgu!
Kl. 16.45 kommer jeg glad og fro cyklende ned af vores vej, da jeg ser tre suspekte typer luske rundt og glo ind i folks indkørsler. Inklusiv vores. Da jeg cykler ind i indkørslen spørger jeg om jeg kan hjælpe med noget. Den ene svarer med, på gebrokkent engelsk, at spørge efter en campingplads. En campingplads??? I et villakvarter i Hvidovre? Det tror jeg ikke.
Jeg strøg ind og sagde til Rasmus, at der går tre mistænkelige østeuropæere ude på gaden (fordomsfuldt? Måske, men det var min helt klare opfattelse). Det skal man ikke sige to gange til Hr. Johansen.
Han skynder sig ud på vejen og når lige at se dem fjerne sig ualmindeligt hurtigt fra vores nabos hus. Det viser sig, at de har ringet på og truffet naboen hjemme. Hun fik en forklaring fra de varme lande og går ud på gaden for at se efter dem. Der møder hun Rasmus og da hun hører vores oplevelse, ringer hun til politiet. I mens hopper Rasmus på cyklen for at holde øje med dem.
Politiet har netop været her. De har anholdt de tre personer samt en fjerde der ventede på dem i en bil i nærheden. Og bilen var fyldt med tyvekoster!
Jeg afgav forklaring og fik forevist billeder af dem og kunne bekræfte, at det var de mænd jeg så.
Der har været mindst tre indbrud i kvarteret på det seneste og vi håber nu, at gerningsmændene er fanget.
Vi fik stor ros af politiet for at være på mærkerne. Jeg gav ros tilbage, fedt at de reagerede så hurtigt og fik dem fanget!
Det havde vi ikke lige regnet med, da vi stod op i morges!

Update d. 08. august 2012: Så har vores møde med tyveknægtene nået Lokalavisen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar