onsdag den 8. august 2012

Polakker varetægtsfængslet for indbrudTre polske mænd varetægtsfængslet i 22 dage for et indbrud i Hvidovre i går, oplyser Københavns Vestegns Politi.

I går – tirsdag den 7. august – kl. 1647 anmeldte en kvik borger, at der gik tre mistænkelige mænd rundt i kvarteret omkring Hvidovre Boulevard.

Mændene kiggede blandt andet ind ad vinduerne til en villa og ringede på døren til en anden.

Politiet rykkede ud og traf tre polske mænd på Hvidovre Boulevard. Mændene havde svært ved at redegøre for deres færden, der lå dothandsker på jorden, og de blev hurtigt sat i forbindelse til en polsk indregistreret varebil, der holdt lidt derfra.

Samtidig indgik en melding om, der få minutter forinden var begået indbrud i en villa på vejen. Mændene blev anholdt kl. 17.15, sigtet for indbrud, og bragt til politigården i Albertslund.

I dag – onsdag den 8. august – blev de tre mænd fremstillet i grundlovsforhør ved Glostrup Ret og varetægtsfængslet i 22 dage. De nægter sig skyldige.

Hvidovre Lokalpoliti skal nu efterforske, om der er en sammenhæng mellem indbruddet på Hvidovre Boulevard og tre yderligere indbrud i området i går.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar