søndag den 30. september 2012

Bilen er solgt

Det er efterhånden et par måneder siden at jeg købte vores bil nr. 2.
Det har vist sig at være svært at være brugtbilssælger i disse tider.
Faktisk forstår jeg det ikke helt. Jeg synes, at man får rigtig meget for pengene, når man kigger på brugte biler. Det er selvfølgelig ikke alle som har samme afklarede forhold til brugte biler, som jeg har. Jeg er også overrasket over hvor mange mærkelige henvendelser, jeg har fået på min annonce. Der har været bud på 1/2 pris af en i forvejen skarp salgspris. Der er folk der har spurgt om, om det er sidste pris, og brillierer med tavshed, når jeg meldte tilbage, at jeg var klar til at gå ned i pris.
Den mest specielle oplevelse var, da en fyr byder meget meget lavt, og skriver at jeg kan ringe til ham! Jeg ringer ham op, og siger at jeg ringer vedr. hans bud på min bil. Jeg fortæller ham ikke om min bil, og han aner ikke hvilken bil han har budt på. Jeg kalder ham useriøs, hvilket han benægter...han indrømmer så at han har budt på 3-4 Audier, men at han skam er seriøs...
En anden klovn var en gut fra Randers, som ville vide ALT om enhver lille ridse. Han glemte vist at han kiggede på en mere end 10 år gammel bil. Jeg endte endda med maile billeder af alle fire fælge, og nærbilleder af små ridser i lædersæderne. Flotte billeder af stort set fejlfrie fælge og velholdte sæder, men jeg fik end ikke et svar tilbage...
Nu er bilen dog solgt. Køberen der efter lang dialog til sidst købte bilen, havde den på værksted og lift.
Egentligt tankevækkende at jeg selv købte den som beset, en sommerdag på vej hjem fra Esbjerg efter en 15 minutters prøvekørsel!

1 kommentar:

  1. Hvor er annoncen, har muligvis en SERIØS interesseret/Sven Gjern

    SvarSlet