søndag den 2. september 2012

Dagens strik:

...35 cm ærme til min Héla Cardigan. Jeg synes, det er hårdt at strikke på strømpepinde og jeg er øm i højre pegefinger og albueled. Heldigvis mangler jeg kun 18 cm før jeg kan finde rundpinden frem igen. Jeg har nemlig allerede strikket det andet (eller rettere det første) ærme og kroppen af cardiganen, så snart skal det hele samles og så skal mønstret i bærestykket strikkes. Det glæder jeg mig til.
Derefter skal der strikkes krave, hæftes ender, syes på maskine, vaskes (i hånden), klippes op foran (gisp!) og endelig skal der syes en lynlås i.
Specielt de sidste to arbejdsgange er jeg lidt nervøs over på forhånd. Dels bliver det enormt grænseoverskridende at klippe i et stykke strik, som man har brugt lang tid på og dels har jeg ikke en dyt forstand på at sy lynlåse i. Men hvad, det skal (nok) gå.

Min Plan B er at tage op til Sy-kineseren og betale mig fra det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar