mandag den 24. september 2012

Lorteformiddag!!!

Vi talte om forleden, hvorvidt vores blog afspejler vores liv og hverdag realistisk, eller om vi bevidst eller ubevidst udelader de dumme ting. For dem er der!
Egentlig synes jeg, at jeg er meget ærlig på bloggen. Men klart, det er ikke alt, der bliver luftet her. Men i dag vil jeg råbe højt og tydeligt: LORTEFORMIDDAG!!!
Jeg har været i retten for at vidne mod de indbrudstyve, der blev arresteret her i kvarteret for 1 1/2 måned siden. Rasmus var så sød at tage med.
I foyeren hang der en oversigt over de forskellige retssale og hvilke sager, der var berammet i dag. I "vores" retsal kunne vi se de tre indbrydstyves navne og deres sigtelser. Det var ikke så opsigtsvækkende, at de var sigtet for tyveri, men vi blev til gengæld ret chokerede over at læse, at alle tre også var blevet sigtet for våbenbesiddelse. Mega-ubehageligt og man tænker straks "hvad nu hvis...".
Selve min vidneforklaring forløb uden problemer og jeg kunne bekræfte, at de tre mænd jeg havde set på min vej, var til stede i retssalen.
Derefter kørte Rasmus på arbejde og jeg fik bilen med videre. Jeg skulle aflevere noget i en venindes postkasse og da jeg havde gjort det, ville jeg vende på hendes gade. Da den er ret smal, valgte jeg at køre op i genboens indkørsel. Skraldr, sagde det så. Indkørslen var simpelthen for høj til at vores (sænkede og med skørtsæt monterede) bil kunne køre derind.
WTF? Ok, vi HAR meget høje indkørsler her i byen, men jeg plejer sgu da at køre ind i vores egen indkørsel uden problemer! Så går det op for mig, at der bakker vi altid ind. Bilen er en del lavere foran og ville således faktisk nok heller ikke kunne køre forlæns ind i vores egen indkørsel. Pislort!
Jeg ringede til Rasmus, som heldigvis tog det pænt. Jeg sagde, at nu kunne han tage en øl og hygge sig med historien sammen med sine mandlige kollegaer. Øv, at ende i "Det er altid konen der smadrer bilen"-kategorien!
Det kommer formentlig til at koste os 3000 kr. Så forslår de 80 kr jeg fik i vidnegodtgørelse som en skrædder i helvede. Minus de 10 kr jeg brugte på trøstechokolade.
ØV! Med øv på!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar