onsdag den 26. september 2012

Mad fra høkassen

Nå, nu skal det sure indlæg fra i mandags ikke stå øverst på bloggen længere. Det er ikke fordi, at jeg har oplevet noget sindsoprivende spændende siden, så jeg pludrer bare lidt.
Rasmus er på messe i disse dage (måske hører vi mere om det?) og det er således ikke meget vi ser til ham. Det udnytter vi på den måde, at vi får retter til aftensmad, som han ikke bryder sig om. I går fik vi suppe og i dag skal vi have risengrød.
Jeg gør det, at jeg bringer en liter sødmælk i kog og tilsætter 135 g grødris. Nu skal det småkoge i ca. 10 minutter under jævnlig omrøring. Jeg smider også en teskefuld salt i.
Så pakker jeg gryden ind i et håndklæde og derefter ind i dynerne med den.
Her står den til den skal bruges i eftermiddag. Jeg varmer den lige igennem ca. fem minutter inden den serveres med kanelsukker og smør. Og en hvidtøl hvis man har.
Det er supernemt og bekvemt. Specielt på en dag som i dag, hvor vi skal afsted til svømning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar