onsdag den 5. september 2012

Tandlægeskræk

Her til eftermiddag har jeg været til tandlæge. Et rutinebesøg, som gentager sig hver 9. måned. Da jeg kom i dag, blev jeg oplyst om, at de havde et akut tilfælde og at jeg måtte påregne lidt ventetid. Så jeg snuppede et Billedblad og satte mig til rette. Jeg skulle lige til at læse en spændende artikel om Nicolaj Lie Kaas og familie, der havde været i cirkus (!??!), da helvede brød løs i tandlægestolen. En dreng begyndte at skrige og græde fuldstændigt vildt. Hans far, tandlægen og assistenten forsøgte skiftevis at berolige ham og tale ham til rette. Sådan fortsatte det i mere end tyve minutter og tilsidst måtte de give op. Han fik noget penicillin og må så gå til skoletandlægen.
Da det var min tur, var jeg mildest talt ret nervøs og rystet. De fortalte, at det var en otte årig dreng der skulle have en rodbehandling. Åbenbart ret usædvanligt for et barn.
Tandlægen sagde, at hun aldrig har følt trang til at være skoletandlæge og dette bekræftede det blot yderligere.
Jeg lovede, at jeg nok skulle ligge stille som en mus. Ja faktisk stiv som et brædt!
Heldigvis var der nul huller hos Fru. Johansen og jeg skyndte mig hjem igen og glæder mig nu over, at der er ni måneder til næste besøg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar