fredag den 28. september 2012

Øv bøv bihulebetændelse!

Jeg har ikke fået blogget helt så meget i denne uge. Dels har jeg haft meget om ørene og dels har jeg ikke været på toppen. Førstnævnte årsag bliver bedre nu, da Rasmus' messe er overstået. Sidsnævnte bliver også bedre nu, for en blodprøve hos lægen kunne konstatere, at jeg har en betændelse i kroppen. Hun behøvede ikke at fortælle mig hvor! Det er i vestre kæbehule!
Jeg har egentlig været ret uheldig med at få bihulebetændelse som følge af kraftige forkølelser de sidste par år. Det på trods af, at jeg er meget obs på det og bruger næsespray fra dag et.
Nå, men jeg fik en recept på noget antibiotika, som jeg skal tage den næste uges tid. Da jeg hentede det på Apoteket, oplyste damen mig om, at penicillinen godt kunne forstyrre maven. Jeg er en meget detaljeorienteret person, så jeg spurgte: "Altså øhh...mmm...sådan øhh...hård?" "Nej", lød svaret "løs". Jamen ok så!
Som jeg sagde til hende: det er ikke alle detaljer,der er lige kønne.
Men hellere det end bihulebetændelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar